Contact en lid worden

Contact maken met: 

 

Wanneer u contact zoekt met de erfgoedvereniging, vragen wij u dit op de eerste plaats via e-mail-verkeer te doen. Kijk op de pagina van het bestuur om de juiste persoon te benaderen. 

  • Algemene zaken gaan via de voorzitter.     Zie pagina Bestuur
  • De secretaris beantwoord uw vragen over administratie, postzaken e.d.     Zie pagina Bestuur
  • Zijn er financiële problemen dan graag contact opnemen met de penningmeester.     Zie pagina Bestuur
  • Gaat het over onderwerpen die met een werkgroep te maken heeft dan de juiste contactpersoon van de werkgroep opzoeken.      Zie de pagina Werkgroepen.
  • Wilt u een artikel schrijven, een voorstel voor een artikel / onderwerp doorgeven of een kritische noot  over de inhoud van ons kwartaalblad afleveren of gemaakte foto's doorgeven, dan is de redactie daar bijzonder content mee. Het blad is er door, maar ook van de leden. Met als doel ook onderlinge communicatie te bevorderen.     Zie pagina Werkgroepen.
  • Natuurlijk staat het u ook vrij om uw bijzondere hobby of interesse, waarover u veel informatie heeft verzameld om als activiteit = lezing aan de andere leden te laten horen en zien.ie pagina Werkgroepen.

 

Adresgegevens: secretariaat 

Erfgoedvereniging Engelbrecht van Nassau Breda
Valkenlaar 64
4854GR Breda

e-mail: engelbrechtvannassau@gmail.com  

 

Lid worden

Via het formulier hiernaast kunt u zich aanmelden als lid van de Erfgoedvereniging Engelbrecht van Nassau. Iedereen die geïnteresseerd is in de stad Breda en omgeving kan lid worden, dus ook niet-inwoners van Breda. Het lidmaatschap kost EUR 25,00 per jaar / per gezin.

 

Wilt u nog iets melden, doe dat dan hieronder:

1. Logo "contact maken" is van Archief Gemeente Olst-Wijhe

2. Logo "Word lid" is van Kunstkring Ruurlo.